Dubbelförkylning och Dunder(b)röst

Ledsen om jag är lite gnällig men både Mr X och jag är däckade av en dunderförkylning så helgen har varit allt annat än livad. Idag känner jag mig lite bättre men hela dagen har tillbringats i soffläge, varifrån jag lyckats spela bort drygt 300 riksdaler på V65 och V75. Dock drog jag även in 47 kronor på en satsad tjuga, så det kunde varit värre.

Nåväl, jag tror mig överleva både förkylningen och den ekonomiska smällen. Värre är det såklart med Kärleken, som råkat ut för en klassisk mancold med oviss utgång.

Istället för roligheter i helgen gläds vi därför åt roligheter som varit. Som när vi för några veckor sedan var inbjudna till ”American ladies in the house” på Biblioteket Live i Stockholm!

Störst på scenen, på många sätt och vis, var såklart de amerikanska damerna med sina dunder röster men det var vår vän/orgelgeniet Erik Pettersson som producerade och var hjärnan bakom hela turnén i Sverige och Danmark.

Första gången Mr X och jag ”visade upp oss” offentligt var faktiskt på en av Eriks spelningar med bandet ”A Brand New Stage”. Men det är en annan historia och nu mår jag redan lite bättre av att bara tänka på det som varit. På återhörande. Kram Å