MADONNA

Idag vaknade jag upp med brakförkylningen från underjorden, vilket innebär att alla roligheter ställdes in på momangen! Kanske är det kroppens sätt att säga ifrån att vila är viktigare än något annat just nu, eftersom även Mr X drabbats av samma åkomma. Så vi lyssnar på våra kroppar och ägnar helgen åt att kurera oss.

Men inget ont som inte för något gott med sig. Nu fick jag ju en stund över att dela med mig av Madonnas Celebration Tour, som många undrat över!

Det känns verkligen helt otroligt att det är tre veckor sedan Madonna uppträdde på Tele2 Arena, men det som är ännu mer otroligt är att jag hävdat att jag aldrig sett henne tidigare. Sprang nämligen på ett ex som upplyste mig om att vi sett henne tillsammans i Göteborg för många år sedan. Uppenbarligen gjorde varken Madonna (eller exet) något bestående intryck på mig den gången.

Skämt å sido, det är inget fel på exet men när jag drar mig till minnes var det en turné Queen of Pop gjorde med bara nya (konstiga) låtar då.

Hursomhelst var Linda och jag laddade till tänderna medans killarna nog var mest nöjda över att få hänga i baren. På tal om baren tog det typ två timmar att få beställa, så vi slog på stort och beställde två omgångar direkt OCH stannade kvar tills de i princip slängde ut oss!

Väl på plats på arenan undrade jag hur en halvfigur som jag på 156,5 cm tänkte, när jag bokade ståplats framme vid scenen…

Vi konstaterade snabbt att jag varken skulle kunna se eller andas om vi ställde oss där. Något Madonna verkligen bör ha förståelse med sina 161 cm. 

Men det fanns en STOR fördel med våra biljetter. Med dem kunde vi nämligen röra oss fritt på hela arenan!

Med det sagt kunde vi inte fått bättre platser, men jag misstänker att du snarare undrar vad vi tyckte om konserten, än våra platser.

Mitt personliga omdöme är att showen var fantastisk och Madonna är och förblir Queen of Pop. Dessutom gillar jag att hon tar ställning mot Ryssland, homofobi m.m eftersom det troligen biter bättre än Biden. Men…

Ljudet var uruselt och det var verkligen svårt att höra både vad Madonna sa och sjöng. Tack och lov kunde större delen av publiken alla Madonnas låtar utantill, vilket jag långt ifrån kunde på den förra (bortglömda) konserten på Ullevi.

Bäst av allt var ändå efterfesten med mina fantastiska vänner. TACK Madonna men inte minst Anna, Philippe, Linda, Emma och Mr X för en underbar kväll och natt! Kram Å