ANNONS
Integritet på Tailsweep

Extreme Home Makeover – Styling by SGinred

/

Efter närmare 20 år, i samma bostad, insåg jag med växande oro att jag inte skulle klara av att styla min bostad själv inför kommande försäljning. Jag har nämligen så oerhört svårt att skilja mig ifrån saker. Var och en utav dem bär ju på ett betydelsefullt minne. För mig, men sannolikt inte för så många andra… Att jag dessutom har levt ett ganska brokigt liv, och därmed samlat på mig en ansenlig mängd minnen, vittnade därför min bostad om…

Därför scannade jag marknaden, på inredare med goda vitsord och dokumenterad erfarenhet, och hittade Sara Guldbrandsson som driver SG Inred. Att det visade sig att Sara dessutom varit med och ”uppfunnit” Striddes/Nordsjös Urban Light, som jag har målat både vardagsrum och sovrum i, var såklart en stor bonus!

Nåväl, jag har insett att de flesta sannolikt behöver en inredare. Både när man ska flytta och när man flyttat. Jag har nämligen redan konsulterat Sara inför nästa bostad…

Hur som helst lovade jag ju att dela med mig av före- och efterbilder. Något som jag känner möjligen var något överilat. Men har man lovat så har man. Tilläggas bör att förebilderna tog jag när det var som rörigast i rensningen här hemma, så riktigt så illa brukar det inte se ut. Vi börjar med hallen. Here we go…

Sara jobbade genomgående med att skapa mer rymd och få in mer ljus till rummen, något hon sannerligen lyckades med.

Vardagsrum före och efter. Notera hur mycket det gjorde för ljusinsläppet, att Sara plockade bort min djungel i fönstren!

Arbetskök före och efter. En sådan liten detalj som att skippa köksgardinen gjorde underverk för ljuset!

Gästtoaletten med dusch på nedervåningen, fick sig en ordentlig omgång med städhinken och ljussättning.

Likaså det stora badrummet, med bidén och dubbelhandfat, på övervåningen. På tal om bidén hoppas jag innerligt att nästa ägare uppskattar den. Om inte tar jag den med mig!

Mitt älskade sovrum, där jag alltid sover som bäst.. Även där blev det bort med mina tjocka gardiner, ljusare textilier och – ett nytt sovrum!

Tänk att Tim knappt var 2 år när detta blev hans rum. För några år sedan gjorde vi om det till tonårsrum, och när han flyttade hemifrån blev det mitt kombinerade arbets/gästrum istället.  Även här åkte gardinen ut fortare än kvickt. Vilket visade sig vare ett helt rätt beslut!

Nu är det ”bara” att hålla tummarna för att rätt köpare hittar hem, så som jag gjorde för så många år sedan. HÄR hittar du min bostad på Hemnet, och tack än en gång fantastiska Sara, för att du hjälpte mig igenom en extreme homemakeover utan tårar. Kram Å

16
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00