ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nu ligger min bostad på Hemnet

/

Jag lever, och mår väl! Radiotystnaden här beror uteslutande på att jag rensat, plockat, fixat, städat och stylat inför fotografering och filmning av min bostadsrätt, som NU ligger ute till försäljning! Jag är trött som en sömngångare men så nöjd och vill skicka ett särskilt tack till Sara och Ebba, på SGinred. 

MAGI, är inte ett tillräckligt starkt ord för att beskriva vad ni gjort med mitt radhus. Att man blir hemmablind efter nästan 20 år, på samma adress, är ett faktum! Tims gamla barnrum, numera gästrum och kontor, var nog den största överraskningen. Varför jag väljer att sneak peaka med den ovan.

Att styla ett radhus på 99 kvm är inget man gör i en handvändning. När vi var ”klara”, efter ca 8 timmars styling, väntade filmning och fotografering i 3 timmar till. Nedan en liten ”behind the scenes” från inredningsbranchen.

Jag vill även rikta ett stort tack till proffsiga Johan och Jenny, på Svensk Fastighetsförmedling! I dessa tider känns det extra skönt att ha valt en stabil och trygg mäklare, som levererar över förväntan, utan att bjuda på några skandaler! NU ligger dessutom både film och MASSOR av bilder ute på Hemnet och Svensk Fastighetsförmedling.
Kika gärna in och dela ännu hellre. 

Sist men inte minst, tack mitt hjärta, sonen Tim och min kärlek Mr X. Utan er handfasta hjälp hade jag aldrig fixat detta på en vecka. Älskar er! Kram Å

Ps. Sitter nu och jobbar med före- och efterbilder, som kommer här inom kort…

0
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00