ANNONS
Integritet på Tailsweep

Strandad i Stockholm

/

Long time no see… Jag har ju befunnit mig på en hysteriskt rolig kortvecka i Sälen, och har en massa knasigt att dela med mig utav. Men allt roligt har ett slut och just nu är jag på riktigt strandad i Stockholm!

Jag skulle nämligen flugit från Bromma till Växjö i eftermiddags. Men halvvägs till Stockholm fick jag meddelande om att mitt flyg var inställt! Dessutom var ALLA tågavgångar fullbokade. Så det var bara att tänka om och planera för en natt i huvudstaden!

Tack och lov hade Mr X ett rum bokat, eftersom han jobbar här i veckan, så nu är vi incheckade på The Winery och imorgon tar tåget mig hem igen. Borta bra men hemma bäst. Kram Å 

6
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00