ANNONS
Integritet på Tailsweep

Kalas med Lilla Mor och Snygga Bror

/

Imorgon drar jag till fjälls igen och därför kändes det riktigt bra att ställa till med lite kalas för vår lilla mor i helgen. Eftersom snygg brorsan har det största köket, är en baddare på kött (och har det största köket) blev kalaset hemma hos honom

Min enkla uppgift bestod i att handla, skiva hasselbackspotatis och se till att vår ömma moder hade det bra.

Eftersom mamma behövde muntras upp lite hade jag med mig en present bestående av en riktigt lyxig nyckelring med guld och kristaller. Detta eftersom hon har svårt att vänja sig vid att den nya ytterdörren är digital. Så nu slipper hon leta efter nycklarna i fortsättningen eftersom lyxnyckelringen påminner henne om att det är nya tider (och nya lås) som står för dörren.

Brorsan är verkligen en hejare i köket och tillsammans med smörstekta haricot verts och champinjoner smakade köttet (jag inte minns namnet på men kommer köpa igen) UNDERBART!

Till det fixade jag en rödvinssås och brorsan en bea, som båda gifte sig perfekt med hasselbackspotatisen och köttet!

Kalaset avslutades med soffmys, sång, snacks och gitarrspel.

Imorgon drar jag på tur igen, men denna gången föredrar jag nog utförsåkning istället för längdåkning… Därför har jag inkvarterat min lilla mamma hos en av hennes systrar några dagar. Det känns fint och bra. Kram Å

10
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00