En magisk kväll med mitt Kinderägg

Jag är så tacksam över att jag har så många fina vänner i mitt liv. Några av dem ska jag träffa senare i veckan och en av dem träffade jag i helgen. När jag tänker på Malin, som jag hade en toppenkväll tillsammans med i lördags, är det första som slår mig Kinderägg.

För hon är verkligen som ett kinderägg, min Malin. Vår vänskap började spira när hon blev min frisör och därifrån har hon blivit min häxa och en av mina allra bästa vänner.

Utöver att hon är som ett kinderägg, full med överraskningar, så har hon ett betydligt snyggare fodral än ett tråkigt kinderägg…

Alltså hur snygg är inte denna mångfacetterade människa som tycker att jag duger bra som jag är, med mina fel och brister?! Förresten, om du vill beställa en spännande tarotläggning, en klipptid eller vill anmäla dig som frivillig till Malins näst sista steg i utbildningen i kristallhealing, hittar du henne på Svarta Husets Magi.

Något som också var magi var helgens middag på Keun Joo…

Går det ens att försöka förmedla hur god avsmakningsmenyn var???

Nä, jag tror inte det…

Men ett som är säkert är att jag kommer tillbaka!

Tack för en magisk kväll med magiskt sällskap och en magisk middag bästa Malin! Love U (och den irländska musiken på puben vi avslutade vår utekväll med)! //Å