ANNONS
Integritet på Tailsweep

Sanningens minut hos Doktor Tore

/

Idag stod jag verkligen inför sanningens minut, när jag besökte min hudläkare Tore, på Växjö Medical Center

Om du delat mitt öde de senaste dagarna så vet du kanske att jag gjorde en ordentlig generalvurpa i skidspåret i söndags, när jag skulle imponera på Mr X.

Eftersom jag landade på hakan, och det blödde riktigt ordentligt, tvättade Kärleken såren rena och tejpade ihop förödelsen. Och tur var det enligt Doktor Tore. P g a hjärtats rådiga ingripande såg såret mycket bättre ut, än vad Doktor Tore (och jag) förväntat oss idag, när han tog bort tejpen.

Men även om det redan börjat läka ihop fint så finns det såklart risk för ärr och därför föreslog Doktor Tore en koncentrerad laserbehandling av hakan. 

Behandlingen stack och värmde litegrann men var helt klart värd besväret för att slippa fula ärr. På torsdag har jag bokat en laserbehandling till och efter den behöver jag sannolikt inte oroa mig för ärrbildning.

Jag måste bara säga att jag är så otroligt tacksam över att vi i Växjö har en av Europas mest kompletta laserkliniker, som människor från hela landet besöker för allt ifrån besvär med rosacea, acne, ärr, oönskad hårväxt, pigmentfläckar, brustna kärl etc. Tack Doktor Tore, du och din fantastiska personal är bara bäst! //Å

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00