Endoskopi

Fy rackans, igår startade inte dagen på bästa sätt för min ömma moder. Eftersom hon under en längre tid haft bekymmer med magen och dessutom tappat tio kilo i vikt, var hon nämligen inbokad på sk endoskopi på Växjö lasarett.

Personligen har jag tack och lov sluppit genomgå en endoskopi men uppenbarligen är det en högst obehaglig undersökning av mag- och tarmkanalen ”bakvägen”.

Tack och lov också för att jag inte ombads följa med in i undersökningsrummet…

Enligt sköterskan klarade mamma dock undersökningen galant och efter 1 1/2 dygn på fastande mage avrundade vi dagen med middag och ett par avsnitt av Meghan och Harry tillsammans. Nu håller vi tummarna hårt för goda nyheter från mammas husläkare inom kort. Kram Å

4
75

Minisemester med Mr X och Inga-Lill

Just nu befinner sig Kärleken i Spanien på jobb och vetskapen om att vi verkligen inte kan ses gör saknaden större än vanligt. Nu är det ju i och för sig inte så att han har emigrerat för gott och planen är att ses lite senare i veckan. Under tiden får jag leva på minnen från veckan som gick, då jag lyckades pricka in en liten minisemester i huvudstaden.

Företaget som min mystiska man arbetar för har nämligen huvudkontor i Stockholm, och därför tillbringar han några dagar i veckan där.

Det är faktiskt ganska perfekt att få tillbringa dagen på egen hand, och längta lite till kvällen. Baksidan är dock att jag inte direkt går ner i vikt, när vi umgås…

”Tyvärr” är vi båda vansinnigt förtjusta i god mat och äter både mycket och länge.

Även Inga-Lill, som självklart också gillar att gå på restaurang och äta gott, uppskattade minisemestern i Stockholm.

Vitlöksfräst scampi följt av en klassisk plankstek kan väl aldrig bli fel? Löjligt gott och starkt förknippat med det ljuva 80-talet.

Så himla mysigt att kunna ha med sig Lillis överallt. Måste erkänna att det är något enklare nu för tiden, med 2,3 kilo pomeranian än 15 kilo fransk bulldog, även om jag såklart saknar Inez.

Lillskruttan är alltid nöjd när hon får vara med på ett hörn och tågresan hem gick såklart utan problem (vi båda sov som stockar innan vi ens passerat Södertälje).

Nu ska jag köra yoga, via Zoom, med Karin ”Yogasoulmate”. Är du också sugen att haka på är det bara att maila Karin på info@yogasoulmate.se, så skickar hon dig en länk för att koppla upp dig. 17.30 är det Hatha yoga och 19.15 blir det Yin yoga. Hoppas vi ses! Kram Å

6
53

Hipp Hipp Hurra

Hipp, hipp, hurra! Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min bästis Annas födelsedag!

Eftersom jag inte hade möjlighet att fira henne i Stockholm i helgen så bjöd Lillis och jag Anna på en blöt födelsedagslunch tidigare i veckan.

Med blöt menar jag inte att vi gick loss i baren, även om det blev ett litet glas bubbel till maten, nej faktum är att det fullkomligt ösregnade i Stockholm i tisdags!

Det blev en klassisk köttbullelunch på Vau De Ville, där även fyrbenta vänner är välkomna.

STORT grattis än en gång min älskade vän. Till helgen firar vi vidare tillsammans på yogahelg hos Karin på Skalkariket. Love U! 

0
35