ANNONS
Integritet på Tailsweep

Endoskopi

/

Fy rackans, igår startade inte dagen på bästa sätt för min ömma moder. Eftersom hon under en längre tid haft bekymmer med magen och dessutom tappat tio kilo i vikt, var hon nämligen inbokad på sk endoskopi på Växjö lasarett.

Personligen har jag tack och lov sluppit genomgå en endoskopi men uppenbarligen är det en högst obehaglig undersökning av mag- och tarmkanalen ”bakvägen”.

Tack och lov också för att jag inte ombads följa med in i undersökningsrummet…

Enligt sköterskan klarade mamma dock undersökningen galant och efter 1 1/2 dygn på fastande mage avrundade vi dagen med middag och ett par avsnitt av Meghan och Harry tillsammans. Nu håller vi tummarna hårt för goda nyheter från mammas husläkare inom kort. Kram Å

2

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00