ANNONS
Integritet på Tailsweep

Inlägget innehåller annonslänkar

Ursäkta mig

/

Här kommer ännu ett ”ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera” inlägg, men det är liksom inget vidare på hemmafronten. Det jag skulle må bäst av är att skriva av mig ordentligt, men det går inte. Det vore för utlämnande av människor i min närhet, som varken önskar eller vill, dela med sig av sina bekymmer.

Man säger ”en olycka kommer sällan ensam” och jag svarar ”jag är redo att räkna ner”!

Jag har så mycket att berätta från förra veckan på Mallorca, bl a om när jag blev hundbiten på väg till morgonyogan (på tal om olyckor. Något blåmärket på baksidan av mitt vänstra lår vittnar om på bilden ovan. Men det kommer, saker och ting måste bara få lugna ner sig här hemma först. Tack för din förståelse. Kram Åza

Ps. En parantes i sammanhanget… Jackan och kjolen med fastsydda innershorts kommer från favoritmärket

Wallderinska

. Med rabattkod ÅZA15 får du 15% på alla ordinariepriser i

webshopen

. Puh, DET var betydligt lättare att skriva om än mina känslor just nu.

5
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00