ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dagens lyckligaste MAN

/

Tack för alla uppmuntrande ord igår. Det var ju inte så att jag var döende men ibland kan dagen kännas tung ändå. Penicillinet verkar verka och idag har det varit betydligt mer sol både ute och inne.

Någon som verkligen har sol i sinnet idag är min fantastiska far som ÄNTLIGEN hämtat ut sin splirrans nya Kia EV6 elbil! Om du visste som han längtat och hur många gånger han och mamma bytt färg på bilen…

Slutligen blev det en vit och om man tolkar minen på föraren tror jag att han är mycket nöjd med sitt val (zooma in minen ovan)!

Först ut att provåka var sonen och jag och vilken åktur vi bjöds på! T o m jag, som annars föredrar tyskt och ”riktiga” motorer, måste erkänna att det är klös i kärran som klarar närmare 50 mil på ren el!

Att påstå att pappa var som ett barn på julafton, när han blockerade dubbla filer med ursäkten ”ingen hinner om ändå”, är en underdrift.

Eftersom han hade bråttom hem till mamma så fick min personliga provkörning vänta men den som väntar på något gott (väntar alltid för länge). Trevlig helg vänner! Kram Å

0

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00