Dagens lyckligaste MAN

Tack för alla uppmuntrande ord igår. Det var ju inte så att jag var döende men ibland kan dagen kännas tung ändå. Penicillinet verkar verka och idag har det varit betydligt mer sol både ute och inne.

Någon som verkligen har sol i sinnet idag är min fantastiska far som ÄNTLIGEN hämtat ut sin splirrans nya Kia EV6 elbil! Om du visste som han längtat och hur många gånger han och mamma bytt färg på bilen…

Slutligen blev det en vit och om man tolkar minen på föraren tror jag att han är mycket nöjd med sitt val (zooma in minen ovan)!

Först ut att provåka var sonen och jag och vilken åktur vi bjöds på! T o m jag, som annars föredrar tyskt och ”riktiga” motorer, måste erkänna att det är klös i kärran som klarar närmare 50 mil på ren el!

Att påstå att pappa var som ett barn på julafton, när han blockerade dubbla filer med ursäkten ”ingen hinner om ändå”, är en underdrift.

Eftersom han hade bråttom hem till mamma så fick min personliga provkörning vänta men den som väntar på något gott (väntar alltid för länge). Trevlig helg vänner! Kram Å

0
33

Tom i bollen och inte på humör

Idag har jag varit fullständigt tom i bollen och inte fått något konstruktivt ur händerna. Sannolikt kan det bero på att Inga-Lill börjat löpa och har velat ut och kissa varannan timma i natt, men det kan också hänga ihop med att jag går på penicillin för en infektion som inte vill ge med sig. Hur som helst är jag inte på humör och strax ska jag bädda ner mig i soffan med en kopp the och en ordentlig äventyrsfilm. På återhörande! Kram Å

6
28

Ett magiskt dygn på Bellora

Oj, oj, oj vilket härligt dygn jag hade i Göteborg! Jag verkligen älskar när jag kan kombinera nytta med nöje, vilket jag verkligen gjorde med besked igår.

Men mer om jobbet senare för först vill jag dela med mig av min härliga tisdagsdejt med Mr X…

Jag har länge velat bo på Hotel Bellora som ligger mitt på Avenyn. Dels för att det ser så mysigt ut men även för sina berömda italienska pizzor.

Vi fick ett rum på fjärde våningen, vilket tydligen är den randiga våningen eftersom alla rum där har randiga tapeter. Så mysigt och ombonat!

Jag får ofta frågan varför vi träffas så mycket på hotell och det enkla svaret är att Mr X reser mycket varje vecka i jobbet och när även jag kan få till ett jobbmöte i närheten så tar vi såklart chansen att bo mysigt och äta gott tillsammans.


På tal om att äta gott. HERREJESUS vilken middag vi käkade på Bellora igår! Vi började med tre små förätter bestående av friterade risbollar (alltså dessa var verkligen overkligt goda).

Frasigt friterade mozzarella sticks.

Sashimi på hälleflundra.

Egentligen var vi ganska mätta efter förrätterna men vi var såklart tvungna att testa pizzan också. Och vilken pizza…

Trodde aldrig jag skulle säga det men där ligger faktiskt t o m broder Fredriks pizzor lite i lä. För att verkligen säkerställa mätthetskänslan valde vi BÅDE prosciutto och tryffelsalami som topping!

Som en liten bonus bjöds vi på biscotti och chokladkakor till efterrätt. Sedan sov vi som stockar, i alla fall fram till 4-tiden i morse då magen gjorde revolt…

Det blev en tidig frukost, med medhavda mackor på tåget hem, för min del, medan Mr X rullade vidare mot nordligare affärsmöten. Kram Å

6
33