ANNONS

Fjärde Dejten och Snitt med Slanggurka

/

Är det möjligt att känna förälskelse på samma sätt när man är 50 som när man är 15? Vad tror du?

Själv tror jag inte åldern spelar den minsta roll och att fladdret i magen kan vara precis lika stort och härligt när man är 80 som 18.

Ber om ursäkt för att det blir mycket.. NEJ förresten, jag ber inte om ursäkt för att jag just nu har mycket tankar om kärlek. Förmågan att känna kärlek och ge, är ju faktiskt något vi ska känna tacksamhet inför. Inte skämmas för. Men är det möjligt att känna kärlek för någon efter bara fyra dejter? Denna gången frågar jag inte åt en vän.

20211123_205514

Igår blev det i alla fall en spontan fjärde dejt och eftersom klockan, för längesedan passerat middag, när det ringde på dörren blev det bara lite småplock till vinet. Mr X bidrog med ost, kex och serranoskinka. Jag med ”man tager vad man haver” snittar.

20211123_225929

Något som blev riktigt gott var mina extremt improviserade gurksnittar, så dem vill jag verkligen dela med mig utav.

20211123_214101

Det enda du behöver är: 1/2 gurka som du skär i långa strimlor med osthyvel. 1/2 påse chipsdipp (jag valde en spicy variant) som du blandar med 1/2 burk creme’ fraiche och några skivor god skinka (typ parma eller serrano). Sedan breder du dippmixen på gurkstrimlorna och täcker med skinka innan du rullar ihop. Tänk på att servera ganska snabbt eftersom gurkan ”vattnar av sig” om den får stå för länge…. 

20211123_214950

Bjöd också på en liten snitt med skagenröra, stenbitsrom, rödlök och räka på rågbröd, vilket aldrig blir fel. Kram Å

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00