ANNONS

En dröm blir äntligen sann

/

Nu ska jag berätta något jag hållit tyst om ett tag… I början av nästa år ska jag nämligen göra något jag länge drömt om men inte vågat.

Jag har gläntat på dörren och snart är det dags att ta klivet över tröskeln på riktigt. Den 12-13 februari ska nämligen jag och min frisörhäxa Malin gå en kurs i TAROT hos megaproffshäxan Annika Rosén i Stockholm!

20211123_133022

Malin har ju redan kommit långt i sitt utövande av både kortläggningar och healing men eftersom man aldrig blir fullärd, och Annikas utbildningar ska vara något alldeles extra, kommer min älskade Malin dela den spännande resan med mig.

20211123_125101

Att jag har Malins fulla stöd i detta fick jag ännu ett bevis på igår när jag fixade utväxten hos henne på Gifv Dig Tid. Då fick jag nämligen en tidig julklapp som jag inte kunde vänta med att öppna…

20211123_125558

Nämligen min alldeles egna, första tarot kortlek, så att jag kan öva innan vi sätter oss på ”skolbänken” hos Annika! Blir du också nyfiken på att öppna dörren och göra din egen resa hittar du allt du behöver veta om Tarotkursen HÄR. Kram Å

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00