ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dumhet lönar sig ALDRIG

/

Reda när jag körde upp på rampen till färjan mot Gotland igår kände jag på mig att något dumt skulle hända och mycket riktigt fick jag rätt…

Turligt nog satt jag kvar i bilen en stund för att få ordning på allt som skulle med till hytten och plötsligt hörde jag hur det slog till i sidan på min bil. Jag konstaterar snabbt att det är en kärring (ja jag säger kärring för en riktigt otäck sådan var hon) som slagit upp sin dörr i min sida så jag öppnar försiktigt och upplyser henne om det.

20210907_120028

Kärringen riktigt spottar ur sig ”DET TROR JAG INTE!” och vänder ryggen till mig, varpå jag stiger ur och ber att få visa henne skadan. TROTS att jag t o m öppnar hennes dörr igen, och visar att den passar perfekt in i dörruppslaget på min, hävdar hon bestämt att hon är oskyldig och fortsätter stå med ryggen åt mig..

Slutligen brinner jag av och fräser tillbaka att hon åtminstone kunde bjuda mig på en ursäkt men när hon fortsätter ignorera mig vänder jag mig till en av gubbarna i sällskapet och upplyser honom om vad som har hänt. Varpå HAN svarar ”Det är sånt man får räkna med, det ingår”.

20210907_152040

Alltså på riktigt?! Hur dum i huvudet och nonchalant får man vara?!! Det hela slutar med att jag tvingar av gubben namn, telefonnummer och antecknar registreringsnumret på bilen. För ett som är säkert det är att idioterna ska få betala, trots att skadan i lacken inte är stor. Hade de däremot visat lite vanligt hyfs och bett om ursäkt hade jag sannolikt inte orkat bråka.

Dumhet lönar sig ALDRIG! //Å

12

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00