ANNONS
Integritet på Tailsweep

INGENTING är permanent

/

Tusan också! Jag biter mig i tungan ock konstaterar än en gång att man sannolikt inte FÅR vara överlycklig. För varje gång jag är väldigt lycklig inträffar något som får mig att falla handlöst från molnen och landa brutalt i myllan igen.

IMG_20210625_210236_664

I morse skrev jag ju om att kärleken flödar och att jag är så otroligt lycklig lottad. Vips levererade universum två tråkigheter på löpande band. Eftersom både goda och onda saker oftast kommer i tre så blir det ”spännande” att se vad det är för tredje ”tråkighet” det är som väntar…

Men efter regn kommer solsken och jag instämmer med en god vän som tatuerat ”this too shall pass” (INGENTING är permanent) på armen…. //Å

0
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00