ANNONS

Sanningen bakom fasaden

/

Jag har våndats både en och tre gånger gällande kvällens inlägg. Skulle jag bara lägga upp vackra bilder med stora leenden och en perfekt genomförd studentfest. Eller skulle jag belysa sanningen bakom hatten och solglasögonen…

IMG_20210610_192522_747

Som (nästan) alltid kom jag fram till att inte hålla käften och tyvärr tror jag att det finns fler som känner igen sig i mina känslor. I alla fall om några av dem som inte längre lever i en kärnfamilj.

20210608_221050

Efter veckor av hemlighetsmakeri, fix och planerande startade dagen D, Tims studentdag, med att han hittade ett sista förmaningstal från sin mamma, i grillen. Strax därefter begav han sig mot den obligatoriska champagnefrukosten. För Tim väntade en fantastisk dag och för sonen blev den verkligen det, på många sätt och vis.

IMG_6130

Dagen var verkligen underbar och jag kommer inom kort dela med mig av massor av härliga minnen och bilder. Kvällen och natten var detsamma för Tim (jag väckte honom vid lunch idag efter att ha firat till 03) och inget är såklart viktigare än det. Dessutom är jag verkligen galet lycklig över att ha kunnat bidra till hans ”bästa dag i livet”.

Men när sonen med vänner, framåt 21-tiden lättade från festen, måste även jag och min familj göra detsamma eftersom vi veckor i förväg aviserats att det inte fick bli någon ”långsittning”.

Så 21.30 krackelerade fasaden fullständigt, när jag i ensamheten körde igång en dålig film och ringde en kompis för att fulgråta över förlusten av studentens ljuva eftersmak och kärnfamiljen. //ÅPs. Fortsättning följer med enbart fokus på det bästa som du även hittar HÄR.

6

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00