ANNONS

På tal om att fejka i stundens hetta

/

Känsliga läsare (och min familj) uppmanas sluta läsa HÄR och titta på Postkodmiljonären eller något liknande istället för att läsa vidare..

Sannolikt är det den här jäkla pandemin, känslan av ensamhet och att min hormoner just nu skriker efter närhet, som får mig att tänka extra mycket på 5+1.

IMG_20210430_174806_691
Igår avslöjade jag en av mina erotiska fantasier och ikväll klurar jag på det här med att fejka i stundens hetta.

Personligen tror jag att vi kvinnor pratar mer detaljerat om 5+1 än män gör. Baserat på snack med många av mina killkompisar nöjer de sig ofta med typ att hen var ok, fantastisk, eller att det fanns mer att önska. Vi tjejer (inte alla såklart) går oftare in i detalj om exakt vad som är bra, mindre bra, fantastiskt och riktigt jävla värdelöst.

Det som gör mig lite ledsen i dessa snack är när någon berättar att hen fejkar att allt är bra och härligt för att få slut på skavet. Personligen har jag aldrig fejkat, varken att jag supportar Lakers eller något annat. Om jag skulle känna att jag behövde göra det för husfridens skull hade jag nog tagit mig en rejäl funderare…

Med det sagt vill jag avsluta med att det är lätt att sitta här i ensamheten, med ett glas fredags rosé och spinna loss. Trevlig kväll vänner! Kram Å

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00