ANNONS

En sexuell fantasi

/

Hade ett rent hypotetiskt samtal med en god vän idag gällande sexuella fantasier. Eftersom flera närstående, (b la en bror som alltid säger ”Tulo mellan knäna syster”) läser min blogg, vill jag tillägga att JAG självklart INTE har några sexuella fantasier. Men OM jag skulle ha det finns det en alldeles speciell från 1999.

IMG_20141123_191015~2
Minns du filmen Eyes Wide Shut med dåvarande äkta paret Nicole Kidman och Tom Cruise i huvudrollerna? Om du sett den förstår du vad jag syftar på. Om inte, se den!..

Har Du någon fantasi och vågar du dela med dig av den? En fantasi är såklart alltid en fantasi och verkligheten något helt annat. //Å

4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00