ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED NEOSTRATA

Min Hudvårdsrutin

/

Ibland får jag höra att jag har en fin hy, vilket självklart gör mig väldigt glad! Jag har aldrig haft någon problemhy, vilket såklart kan vara genetiskt, men samtidigt har jag alltid tagit väl om min hy.

Sedan många år använder jag hudvårdsprodukter för ansiktet från NEOSTRATA och nu tänkte jag dela med mig av vilka produkter jag använder i min dagliga hudvårdsrutin.

IMG_20210416_123025_456
Jag startar dagen med att tvätta ansiktet i härligt löddrande Ultra Brightening Cleanser. En gel som är vansinnigt dryg och som jag även använder på kvällen eftersom den löser smink supereffektivt.

Efter rengöring klappar jag in några droppar ansiktsvatten från Exuviance, som tillhör samma ”familj”. Jag tvättar alltså inte ansiktet med ansiktsvatten på en bomullstuss utan låter det sitta kvar eftersom det drar ihop porerna effektivt!

20210321_120644
Därefter tar jag några droppar Tri-Therapy Lifting Serum, följt av ögonkrämen Bionic eye cream och dagkrämen Sheer Hydration med solskyddsfaktor 40. Observera att solskyddsfaktor inte bara är något man bör ha på stranden. Personligen använder jag dagkräm med spf året om!

På kvällen rengör jag återigen ansiktet med Ultra Brightening cleanser, följt av samma serum som på morgonen men byter ut dagkrämen mot nattkrämen Dermal Replenishment och ögonkrämen till Intensive Eye Therapy som jobbar lite extra under skönhetssömnen. Sedan sover jag gott i förvissningen om att jag givit min hy de bästa förutsättningar jag kan. //Å

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00