ANNONS

Ont in i Hjärteroten

/

I morse skrev jag att jag var lite ledsen och det är jag fortfarande men under dagen har jag nog fått lite perspektiv på det som gör mig ledsen.

Min ledsenhet handlar om en förlorad vänskap. Någon som har betytt mycket för mig och som jag inte önskar annat än det bästa har mycket oväntat valt att avsluta vår vänskap. Och här står jag och fattar ingenting av vad det var som hände.

20210404_135104~2
Men det är Hens val och jag respekterar det såklart, även om det gör ont ända in i hjärteroten.

Pratade med en klok vän idag som påminde mig om att det mesta och de flesta har en mening och att jag sannolikt inte har någon mening i vännens liv längre. Jag har fyllt min uppgift och funnits där i många år men nu behövs jag inte längre. Och det är okej. Jag vet vad jag har betytt för Hen och jag är glad och tacksam över de fina minnen vi delar, alla motgångar vi har tagit oss igenom och den vänskap som vi hade.

photo-1594329417726-babd38d3343e
Det som händer det har en mening, även om meningen kan vara lite svår att förstå ibland, när någon man hade velat ha kvar på relationståget väljer att stiga av.

Sannolikt kommer Hen inte läsa min text men jag vill ändå avsluta med att ge Hen denna låten fylld av tänkvärdheter. //Å

17

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00