ANNONS

Fuskare eller Sorterare

/

Igår gjorde jag något jag dragit mig för alldeles för länge, jag besökte nämligen soptippen, eller återvinningsstationen som det heter med ett finare namn. Berget med tomma kartonger och pantflaskor hade nämligen börjat ta över min carport på ett pinsamt sätt, så det var hög tid.


20210222_103823_01

Trots att klockan var tidig måndagsförmiddag, var jag långt ifrån ensam på tippen. En snabbanalys av det är att rådande pandemi skapat mer flexibla arbetstider för många.

Något som ofta får mig att höja på ögonbrynen, är de människor som medvetet sorterar fel och vänder ut och in på sig för att det inte ska märkas.

Igår var det en herre som försökte slänga en chokladkartong bland tidningarna, TRE GÅNGER som jag vände mig bort. Det var inte förrän jag gick vidare till glasåtervinningen, han tog mod till sig och droppade den lite diskret. Jag kunde inte låta bli att vända mig om och säga hoppsan. Varpå mannen, högröd i ansiktet, hastade mot sin bil.

Handen på hjärtat. Är du en sorterare eller fuskar du också ibland? Jag får erkänna att det faktiskt hänt att jag själv har slängt tidningar bland kartongerna! Men det sa jag såklart inte till den generade mannen med chokladkartongen. //Å

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig gärna på Instagram!

@azabrennander.se
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00